Laster Arrangementer

Mykje er framleis usikkert som følgje av Covid-19, men me tar sikte på at Telemarkfestivalen 2021 kan gjennomførast i ei eller anna…

Mykje er framleis usikkert som følgje av Covid-19, men me tar sikte på at Telemarkfestivalen 2021 kan gjennomførast i ei eller anna form. Me er godt i gong med planlegginga av det som vil bli godt, unikt og trygt festivalprogram som skal skape liv og røre i bygda mellom 12. og 15. august – sjølvsagt i tråd med gjeldande smittevernreglar. Me er sikre på å få til ei fin festivalhelg!

Programmet for årets festival vert presentert så fort me veit meir om kva slags spelereglar og føresetnader som vil gjelde for sommarfestivalane! Me har veldig mykje bra på gang!

Me håpar Telemarkfestivalen 2021 vil vere eit lyspunkt og noko å glede seg til for innbyggjarane i Midt-Telemark i ei elles trasig tid, og me er meir enn klare for å skipe til ein feiande flott festival!

Flytting av arrangement på grunn av regn vert bestemt om morgonen same dag og vert varsla på Facebook, heimesider og med plakatar på festivalkontor og arenaer.