Me ønskjer alle ei fin julehøgtid og eit godt nytt år!

Me kan se tilbake på eit flott festivalår i 2014, og me vil takke alle utøvarar, publikummarar, samarbeidspartnarar og frivillige som var med på den fantastiske jubileumsfeiringa i år! Samstundes gleder me kånn stort til å skipe til ein minst like god festival i 2015! Telemarkfestivalen vil neste år finne stad mellom 6. og 9. august. Velkomen!

Spanande haustkonsertar

Sjølv om sjølve festivalen no er vel gjennomført, så gir me oss ikkje heilt enda. Utover hausten vil Telemarkfestivalen presentere fire spanande konsertar med prima vare: fyrverkeriet Fliflet/Hamre, fabelaktige Kong Nor, røffe Revolver og nydelege Ingebjørg Bratland.

Takk!

Me takkar og bukkar for alle utøvarar, frivillige og publikum – kort sagt alle som bidro til å gjere Telemarkfestivalen 2014 til eit eventyr av ein festival. Det har vore fire dagar med fantastiske konsertopplevinger frå lokale, nasjonale og internasjonale utøvarar som skapte ei elektrisk stemning blant publikum!

Lørdagen i bilder

Se bilder fra en forrykende festivaldag tatt av våre fotografer Rosmin Mathew, Knut Utler og Stein Hofve.

Regn til tross: Lørdagen ble en publikumssuksess!

Folk lot seg ikke skremme av den kraftige regnskyllen, som heldigvis gikk fort over. Når konsertrekka på Sandvin startet kunne nordlendingene i Hekla Stålstrenga forsikre oss om at «detta e ikkje regn!»

Fredag med full trøkk!

Det ble en seanse med fullt trøkk og folk i ekstase med en fantastisk programrekke på Sandvin!

Fredagen i bilder

Her kan du se et utvalg bilder fra konsertene på fredag tatt av våre festivalfotografer Knut Utler, Rosmin Mathew og Stein Hofve.

Festivallørdag – se hva som skjer!

Telemarkfestivalen har fullspekket program for store og små i dag. Lørdag er festivalens høydepunkt for mange, med aktiviteter og program hele dagen og noe for en hver smak og alder. 

Hva skjer i dag?

Det er fredag i festival og vi har kommet skikkelig i gang med en variert og begivenhetsrik torsdag. Se hva vi har å by på i dag!

Torgfestivalen!

Laurdag 9. august inviterer me til ein eigen Torgfestival med flotte gratiskonsertar, salsboder, Roheim-parade og mange aktivitetar for store og små.

Dette skjer på Telemarkfestivalen i dag!

I dag kan me endeleg invitere til Telemarkfestivalen 2014. Tradisjonen tru opnast festivalen med ein festkonsert i Gullbring. Seinare på kvelden vert det bankett og konsert på Vertshuset med Snowflake Trio. Når festivalkvelden gjeng mot natt kan ein velge om ein vil høyre på amerikansk roots med Ugras på The Bull Inn, eller om ein vil slappe heilt av med ein stemningsfull midnattskonsert med Anne Hytta i Bø gamle kyrkje.

Gratiskonsertar i sentrum!

Irske Sean Keane, kypriotene i Monsieur Doumani, unggutane i Bark, neverlapp-maestro Jan Lundström og songfuglen Marie Tveiten frå Seljord spelar gratiskonsertar i sentrum laurdag 9. august.

Yasmin Syed opnar jubileumsfestivalen!

Vinbyggje, skodespelar og NRK-profil Yasmin Syed opnar den 25. utgåva av Telemarkfestivalen. Opninga vil finne stad under Jubileumskonserten i Storsalen i Gullbring kulturhus, torsdag 7. august. Her vert det musikk frå norskirske Snowflake Trio, Monsieur Doumani frå Kypros, Márta Sebestyén frå Ungarn, svenske Bark og våre eigne i UNIK4 og Ugras. Jan Lundström speler neverlapp og Jon Solberg framfører jubileumslåta.

Last ned vår festivalapp!

Årets festivalapp er klar! Last ned til din smarttelefon eller nettbrett og hald deg oppdatert på nyheiter om programmet.